Software - Gazellevej.dk

Gazellevej.dk
Gazellevej.dk
Gå til indhold
Nyttige Software programmer
Ninite er en hjemmeside hvor du meget simpelt og let kan vælge en masse Programmer og let installerer dem, mange af de programmer jeg nævner her på siden kan hentes på Ninite.com og er markeret med Ninite ikonet.

ooo
OpenOffice.org er er en komplet fri kontorpakke til tekstbehandling, regneark, diagrammer, præsentationer, databaser, tegninger og websideredigering.
Du kan frit hente, installere, bruge og kopiere OpenOffice.org, da kontorpakken udgives under open source-licensen LGPL.

Photoscape er et foto redigerings-program, der er let at bruge du kan rette og forbedre foto, lave slideshows osv. Det kan også rette I batch mode og en hel masse andre nyttige ting ansigter, der ligner dem på dine billeder, online! Et fantastisk, gratis billedeprogram.

ooo
Evernote - Alt det du ser, alt det du tænker og alt det, du oplever, kan Evernote hjælpe dig med at huske. Skriv en tekstnote, gem en hjemmeside, tag et billede. Evernote vil gemme det hele, helt sikkert.
Hent Evernote til alle dine computere og mobiltelefoner og søg med nøgleord, titler, mærker og selv position.

XnView er et universalværktøj til foto og grafik. Det er blandt andet en billedbrowser, som kan læse mere end 400 filformat. Der er også indbygget en billedfremviser med et Explorer-lignende browser, som gør det hurtigt og simpelt at kigge en mappe igennem. XnView kan fjerne røde øjne, beskære og ændre JPEG-billeder uden datatab. Og du kan også skabe HTML-sider, kontaktark og slideshows

ooo
PicPick er brugervenlig og fuld af funktioner for at skabe dit billede, en alt-i-ét program, der giver den fulde version af screen capture værktøj, intuitiv billedredigeringsprogram, farvevælgeren, farvepalet, pixel lineal, vinkelmåler, crosshair og selv whiteboard.
FileZilla er et FTP program, der findes mange andre FTP programmer. Forskellen er dog bare, at FileZilla er et open source projekt og derfor er skabt om mange brugers ønsker. Programmet er meget intuitivt med nem adgang til de informationer man har brug for under overførsel.
ooo
PuTTY er en gratis og open-source terminalemulator (betaversion) af Simon Tatham, som virker som en klient for SSH-, Telnet- og Rlogin-protokollerne. Programmet blev oprindeligt skrevet til Microsoft Windows, men er senere blevet udgivet til andre styresystemer.
Notepad++ er en nyttig teksteditor, der er specialiseret til programmerings koder, og i den forbindelse fremhæves hvert felt og hver værdi. Med intentionen om at erstatte Windows NotePad, tilbyder Notepad++ et nyttigt værktøj til at redigere tekst dokumenter med, navnlig med sigte på at optimere kommandolinjen. Af den grund undgås en betydelig størrelse programfil, og det samme gør sig gældende for den tid, der kræves, til at indlæse eller køre projektet.
ooo
Mp3tag kan omdøbe MP3-filer ud fra deres tag-information, erstatte tegn eller ord fra tag-informationen og filnavnene, importere/eksportere tag-information, oprette playlister og meget mere. Programmet understøtter online opslag i freedb-databasen for valgte filer, hvorved man kan indsamle information om filer eller cd'er.
VLC Media Player er en af de bedste afspillere på markedet, ikke blot på grund af dens utrolige egenskaber, men også fordi den ikke har restriktioner. VLC Media Player gør det muligt at fremvise multimedie-filer på en meget almindelig og enkel vis. Den understøtter også adskillige platforme og gengiver alle slags audio- og video-filer uden brug af andre programmer. Dette redskab er kompatibelt med nutidens mest velkendte formater som f.eks. MPEG, MPEG-4, DIVX, XVID, MP3, OGG, WMA, WAV, FLV m.fl. VLC Media Player tillader brugen af undertekster og har et stort udvalg funktioner til at udføre enhver nødvendig justering under afspilningen. Det er derfor et meget fuldkomment og nemt program at bruge.
© 2019 - Erik Andersen
Tilbage til indhold